Zvon de Zâne – editura și prăvălia inimii mele

 

Avându-și originea în visul de a putea pune la dispoziția publicului larg un întreg tărâm de basm și poveste, editura și prăvălia Zvon de Zâne, au devenit în timp mult mai mult.

Astăzi ele poartă în sânul lor un univers literar cu totul aparte, care stă ca temei pentru un nou curent literar – cu putință chiar Ultimul. Aici se vor adăuga noi și noi universuri, pe măsură ce sufletele se vor deschide către Lumină.

În linia Manifestului literar care propune un Alt Fel de a crea, editura și prăvălia oferă o grădină în care cresc povești pentru delectare și leac. Piese de rezistență, piese de colecție, unicate fel și chip țâșnesc ca un nestăvilit izvor de tămăduire și înviorare a adâncului nostru.

Basme, povești și legende strâng în jurul lor suflete care devin ca o familie, așa cum strângea focul pe vremuri toate vârstele la un loc. În ograda zânelor, nu doar copiii, ci și oamenii mari sunt invitați la ospețe cu belșug de bucate alese.

Fiecare colecție și fiecare carte în parte este zugrăvită cu de-amănuntul, ca să poată fi aleasă cea potrivită, iar pentru valoarea terapeutică, zâna care se îngrijește de grădina cu leacuri, dă câteva îndrumări doritorilor.

În curtea prăvăliei se află și Atelierul meșteșugăresc de Povești-monogramă, unde Zâna-Făurar-de-Monograme – adică eu 🙂 – lucrează cu multă migală embleme-povești după dorință.

Că e doar cât să-și tragă sufletul un drumeț aflat în trecere sau va lua cu el și un giuvaer, orice popas în tinda zânelor se va arăta fără tăgadă ca fiind un timp fermecat!

 

Editura Zvon de Zâne

Prăvălia Zvon de Zâne

Atelierul meșteșugăresc de Povești-monogramă

Grădina cu plante de leac

 


error: Content is protected !!

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Detalii

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Close