10

April

Tu poți schimba ce se întâmplă în lume – sună pompos, dar este Real

Multe rostiri din Cartea a treia a Rostirilor Iubirii – acum în lucru – îmi poartă blând meditațiile de dimineață arătându-mi ce și de ce se întâmplă în lume – în lumea largă, dar mai cu seamă în lumea mea mică, de-un om, adică în mine – și ce am de făcut ca să am liniște și să fiu bine. 

Oriunde ți-ai îndrepta privirea, spune Iubirea, nu vei fi martoră la nimic ce natura să facă împotriva ei înseși, cum face omul. Fii Una cu natura! – așa suna Rostirea 292 care mi-a arătat ieri calea de a ieși de sub ceea ce alții par să ne impună.

Spun „par” pentru că nu poate nimeni să facă în afară ceva ce omul nu își face întâi singur și intens lui însuși pe dinăuntru. Nu are nimeni de ce să condamne pe nimeni… însă avem toți soluția pentru a schimba ce se petrece în afara noastră – pe un plan oricât de larg, oricât de „global” – schimbând ce se petrece în noi.

 

Dacă ieși din rândul oamenilor care merg împotriva lor înșiși, dacă devii una și aceeași cu Creația neatinsă de om, adică cu natura care nu merge împotriva ei înseși – îmi spune rostirea sau Iubirea prin intermediul rostirii – vei ieși din vibrația de „împotriva”.

Ceea ce înseamnă că nu vei mai merge împotriva ta însăți și nici altul nu-ți va putea sta împotrivă. Având funcționarea naturii, ieși de sub puterea celor care nu sunt una cu ea.

Pământul e mai puternic ca omul. Cine devine una cu el, iese de sub vibrația și intenția omului, prin urmare, nu are a se teme de om. Fii una cu pământul tău invincibil! Fii una cu liniștea și încrederea lui.

 

Cuvinte care mă îndeamnă să port în continuare vie în mine întrebarea: cine sunt eu în manifestarea liberă a naturii mele neatinse de alții? Cine sunt eu, nu umană, ci pământească – acel eu care e una cu pământul cu care omul nu mai e una sau poate n-a fost nicicând?

Natura mea care nu face nimic împotriva ei înseși – prin urmare nici împotriva altora. Natura mea pământească. Cine sunt eu pe Pământ. Pe Pământul care mă iubește și nu îmi stă împotrivă pentru că nu are vibrația de „împotrivă”, pentru că nu își stă împotrivă lui însuși…

La această natură, la acest Eu mă gândesc când îmi repet zilele acestea: Singurul Eveniment care contează sunt Eu. Eu în natura mea pământească în care totul e potrivit și nimic împotrivă…

Și dacă sunt și alții prin care trec aceleași gânduri, aceleași trăiri, o! ce lume frumoasă…

 

This entry was posted on Friday, April 10th, 2020 at 07:31 and is filed under (ro) Iubire, (ro) Minciuni istorice, (ro) Pentru oameni mari, (ro) Toate categoriile. Follow the comments through the RSS 2.0 feed. You can post a comment, or leave a trackback.

Leave a Reply

Tags:error: Content is protected !!

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Detalii

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Close