28

December

Nici mic, nici mare – într-o Poveste de Iubire

O serie de supărări care îmi apăruseră după ani în care le credeam rezolvate mă îndârjiră să intru într-un șir de sesiuni terapeutice cu mine însămi, îndeosebi în anumite ore din noapte.

Îmi păreau o adevărată risipă și o sursă de permanentă frustrare aceste ore în care îmi sărea somnul și nici nu se făcea auzită Vocea din inima mea, singura pentru care simțeam că merita această trezire. Gânduri peste gânduri, fără legătură între ele și fără o importanță anume îmi risipeau energia, obosindu-mă.

Sătulă, începusem să caut lucruri pe care le puteam face în starea aceea liniștită fără să o tulbur prea mult, ca să pot aluneca înapoi în somn când îmi vine. Unul din aceste lucruri, care îmi păru extrem de folositor fu să prind oricare din gânduri – primul sau cel mai supărat dintre ele – și să stau cu el până îi dau de cap. Un fel de terapie la domiciliu.

Imediat ce luai această decizie, o serie de evenimente îmi răvășiră ziua, dându-mi de lucru noaptea cu apariția lor înfricoșătoare la prima vedere și care ducea întotdeauna – prin această terapie pe care mi-o făceam singură – la un final cu totul neașteptat, însoțit de bucuria imensă a eliberării și avansării în noi și noi lecții de viață.

Din această perioadă de tulburări și limpeziri repetate, s-au născut șapte capitole minunate, construind trupul unei cărticele de excepție care s-a dovedit, cel puțin pentru mine, nu doar un parcurs terapeutic pe care îl poate urma orișicine, ci și dezvăluirea unei realități mult mai înalte: realitatea că, în spatele tururor rolurilor pe care le jucăm pe scena vieții se ascunde cea mai mare și cea mai frumoasă Poveste de Iubire scrisă vreodată: Povestea dintre Om și Sufletul lui…

 

Descrierea CIP a Bibliotecii Naţionale a României
Eva de Christo
    Nici mic, nici mare : într-o Poveste de Iubire / Eva de Christo. – Şirnea : Zvon de Zâne, 2017
    ISBN 978-606-94429-9-9

821.135.1

Nr. pagini: 90

Copyright © 2017 Zvon de Zâne, Brașov

 

 

 

 

Cărţile își așteaptă Sufletele-pereche de cititori în prăvăliile fermecate rânduite în pagina Cum cumpăr o carte

 

În lucru: „Dincolo de basm și poveste – Cartea a șasea”, „Dansând cu misterele Vieții – Cartea a treia”, „Basme și povești pentru Copii de Basm și Poveste – Cartea a doua”, „Legende pentru Copii Legendari – Cartea a doua”, „Legende, basme și povești din vremea ce va să vină – Cartea a doua” și o sumedenie de alte volume de basme, povești, povestiri și legende, care mai de care mai frumoase!

This entry was posted on Thursday, December 28th, 2017 at 21:22 and is filed under (ro) Din misterele Vieții, (ro) Frica, (ro) Iubire, (ro) Pentru oameni mari, (ro) Povești despre povești, (ro) Toate categoriile. Follow the comments through the RSS 2.0 feed. You can post a comment, or leave a trackback.

Leave a Reply

Tags:error: Content is protected !!

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Detalii

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Close