12

September

Micii Făurari pentru oameni mari

Cu patru ani în urmă, cele trei pietre scumpe din colecția Micilor Făurari își primeau cufărașele cu jocuri și activități pentru copii.

Iată vremea când Micii Făurari au jocuri și activități și pentru oameni mari! Câte 66 chiar! Care, nădăjduiesc, i-ar prinde în farmecele bucuriei lor pe cei ce se vor îndeletnici cu dânsele în seri de tabără sau sărbătoare – cum m-au prins pe mine în zorile când le-am făurit!

Cu gândul de a dărui și celor mari clipele de poveste pe care le-am dăruit prin jocuri celor mici, am cules din amintirile mele cele mai frumoase, activități hazlii care, pe când lucram să le aduc la forma potrivită Micilor Făurari pentru oameni mari, s-au dovedit a fi dincolo de hazlii.

O seamă de abilități la care lucrează omul în cabinetele de dezvoltare personală și terapie, alături de lărgirea percepției dincolo de cele cinci simțuri s-au strecurat printre hohotele de râs pe care le adăpostea cufărașul cu jocuri – fapt care nu putea decât să mă bucure. 🙂

Când am încheiat rânduirea lor după capete, s-au arătat a fi atât jocuri de perechi și de grup – cum suntem obișnuiți când e vorba de jocuri de cărți – însă iaca s-au arătat și vreo douăsprezece dornice de a se juca cu omul singur!

De acum, cine-o pofti, o putea să se desfete cu jocurile Marilor Făurari, după care să-și liniștească sufletul sorbind din ceaiul cald al poveștii din spatele jocurilor. 🙂

Mai multe amănunte – dând click pe imagini mai jos:

 

 

 

 

 

Cărţile, jurnalele, jocurile și seturile cu îndeletniciri de poveste își așteaptă Sufletele-pereche de cititori în prăvăliile fermecate rânduite în pagina Cum cumpăr o carte

 

În lucru: „Dincolo de basm și poveste – Cartea a șasea”, „Dansând cu misterele Vieții – Cartea a treia”, „Basme și povești pentru Copii de Basm și Poveste – Cartea a treia”, „Legende pentru Copii Legendari – Cartea a treia”, „Legende, basme și povești din vremea ce va să vină – Cartea a treia”, „Creație în versuri – Cartea a treia”,  „Rostirile Iubirii – Cartea a patra” , „Fata și Sufletul-Vultur – Cartea a patra”, Colecția de teatru, filme, animații, „Tălmăciri din vremi și lumi – Cartea a patra” , „Aforismele unui om trecut prin Viață – Cartea a treia”, „Proverbele Omului, cimilituri și zicale – Cartea a treia”, „Vorba bună mult se-ngână – Cartea a doua”, „Din Zorii zorilor – Cartea a doua”, Jurnalul colecției Dansând cu misterele Vieții, Înnoirea Vechii Legi delaolaltă cu Legiuitorul – în manuscrisul autorului delaolaltă cu cititorii – Cartea Întâi și o sumedenie de alte volume de basme, povești, povestiri și legende, alături de jocuri și pachete cu îndeletniciri de poveste, care mai de care mai fermecate!

This entry was posted on Sunday, September 12th, 2021 at 07:38 and is filed under (ro) Jocuri și activități de poveste, (ro) Pentru copii, (ro) Pentru oameni mari, (ro) Toate categoriile. Follow the comments through the RSS 2.0 feed. You can post a comment, or leave a trackback.

Leave a Reply

Tags:error: Content is protected !!

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Detalii

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Close