17

June

Colecția Din Zorii zorilor

Câte povești într-un suflet, atâtea lumi! Și în toate este el personajul, întâmplările, peisajul – ca în orice lume, ca în orice poveste.

Când două suflete trec dintr-o lume în alta, ele redevin personaje în alte povești, însă toate lumile și toate poveștile fac parte din același Suflet mare, din aceeași Lume, din aceeași Poveste, cum fac parte cărțile-surate din aceeași colecție – dat fiind că cele două suflete sunt două Aspecte ale Unuia Singur.

Când în Lumea din care vin lumile – și din care vin și cele două suflete – se ivesc Zorii care nasc zorii lumilor, noaptea în care stau aceste lumi își adună întunericul și răceala gătindu-se să-și ia tălpășița.

De aceea, socotesc că poveștile din bezna și frigul istoriei musai să fie lăsate să se ducă după ce-și fac felul, că-i felul pe care li-l cerem și de care avem trebuință. Iar poveștile care vrem să rămână, pe acelea să le nemurim prin peniță!

Poveștile pe care vrem să le citim iar și iar, poveștile pe care vrem să le trăim iar și iar, poveștile pe care vrem să le spunem pentru că ne poartă mai sus, mai departe, mai bine.

Din Zorii zorilor am adus o colecție de astfel de povești pentru sufletele care iubesc faptul zilei cum îl iubesc cele două care trec din poveste în poveste, cum trec din lume în lume – ca două prime raze de soare!

 

 

 

 

Și tot Din Zorii zorilor am adus și un propis – un jurnal întocmit ca o carte care să ofere cititorului prilejul de a-mi fi împreună autor, adăugând la colecția mea cărticelele sale în orice număr!

 

 

 

 

 

Cărţile, jurnalele, jocurile și seturile cu îndeletniciri de poveste își așteaptă Sufletele-pereche de cititori în prăvăliile fermecate rânduite în pagina Cum cumpăr o carte

 

În lucru: „Dincolo de basm și poveste – Cartea a șasea”, „Dansând cu misterele Vieții – Cartea a treia”, „Basme și povești pentru Copii de Basm și Poveste – Cartea a treia”, „Legende pentru Copii Legendari – Cartea a treia”, „Legende, basme și povești din vremea ce va să vină – Cartea a treia”, „Creație în versuri – Cartea a treia”,  „Rostirile Iubirii – Cartea a patra” , „Fata și Sufletul-Vultur – Cartea a patra”, Colecția de teatru, filme, animații, „Tălmăciri din vremi și lumi – Cartea a patra” , „Aforismele unui om trecut prin Viață – Cartea a treia”, „Proverbele Omului, cimilituri și zicale – Cartea a treia”, „Vorba bună mult se-ngână – Cartea a doua”, „Din Zorii zorilor – Cartea a doua”, Jurnalul colecției Dansând cu misterele Vieții și o sumedenie de alte volume de basme, povești, povestiri și legende, alături de jocuri și seturi cu îndeletniciri de poveste, care mai de care mai fermecate!

This entry was posted on Thursday, June 17th, 2021 at 06:11 and is filed under (ro) Destin de femeie, (ro) Iubire, (ro) Pentru oameni mari, (ro) Publicate, (ro) Toate categoriile. Follow the comments through the RSS 2.0 feed. You can post a comment, or leave a trackback.

Leave a Reply

Tags:error: Content is protected !!

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Detalii

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Close