4

October

Colecția „Dansând cu misterele Vieții”

CARTEA ÎNTÂI

de Eva de Christo

Apariție: Brașov, noiembrie 2016

____________________________________

 

Primul volum dintr-o colecție cu totul deosebită, de povestiri ieșite din tiparele clasice, dedicate Magiei din noi, de care am uitat și care nu contenește să ne cheme la dans, pentru a ne dezvălui misterele Vieții.

 

Descriere:

 

„Fără intenția de a ucide misterele vieții explicându-le, cartea de față oferă mai degrabă prilejul, taina și farmecul unui ring de dans. Pe acordurile Iubirii, fiecare suflet-cititor va întinde mâna unei povestiri, invitând-o la un vals romantic, la un tango pasional, la o rumbă senzuală, la un cha-cha vesel sau la un quick step săltăreț, după cum va da nota Orchestra.

Atunci când îi va veni rândul, fiecare povestire își va pleca sfioasă fruntea, ca să-și ascundă bujorii ce-i vor cuprinde obrajii. Dar, odată luată în brațe, se va lăsa în ritumul Iubirii, își va ridica îndrăzneață privirea și, zâmbind în dăruire deplină, se va contopi cu sufletul-pereche, dăruindu-i misterele fără sfârșit ale Vieții.

Aici se dansează doar în doi. În doi, care, în pas de dans, se transformă în Unul. Astfel, sufletul pătrunde misterele însușindu-le și se lasă pătruns, la rându-i, de ele. Devine al lor la fel de profund cât ele devin ale lui. Mai mult decât a le ști, le Trăiește, dându-le și lor ocazia să se lărgească.

Pentru noi – cei care trăim încă în timp – veșnic tinere, povestirile sunt, în fapt, fără vârstă. De aceea, pentru ele, care privesc doar prin ochii Iubirii, Dansul nu e altceva decât un pretext să-și reverse în noi Nemurirea.

Așa a fost când le-am scris – așa sunt acum, cu drag, dăruite.

                                                                                                 Eva de Christo

 

Dansând cu misterele Vieții – Cartea Întâi

 

 

Cărţile își așteaptă Sufletele-pereche de cititori în prăvăliile fermecate rânduite în pagina Cum cumpăr o carte

 

În lucru: „Dansând cu misterele Vieții – Cartea a doua”„Dincolo de basm și poveste – Cartea a treia” și o sumedenie de alte volume de basme, povești și povestiri, care mai de care mai frumoase!

This entry was posted on Tuesday, October 4th, 2016 at 08:08 and is filed under (ro) Destin de femeie, (ro) Din misterele Vieții, (ro) Frica, (ro) Iubire, (ro) Minciuni istorice, (ro) Pentru oameni mari, (ro) Toate categoriile. Follow the comments through the RSS 2.0 feed. You can post a comment, or leave a trackback.

One Response to “Colecția „Dansând cu misterele Vieții””

  1. Acasă cu Blaga | Eva de Christo

    […] a doua din colecția Dansând cu misterele Vieții începe cu două povești ce-mi sunt tare dragi pentru gingășia lor și pentru tema ce-mi plăcu […]

Leave a Reply

Tags:error: Content is protected !!

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Detalii

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Close