29

April

Colecția Aforismele unui Om trecut prin Viață

Cugetări uneori ironice, alteori adânci, făpturi vii aidoma poveștilor îmi sunt aforismele în universul unui scris care nu încetează nici astăzi să-și ramifice înfățișarea…

O nouă colecție ce își strânge adevărul din Viața care cuprinde viața – a mea și a celor din jur – și care îmi e sursă permanentă de inspirație. Un adevăr care nu e nici imuabil, nici ultim, ci adevărul așa cum se arată el în continua lui devenire, făcând loc la mai mult adevăr.

Iar acest adevăr mai mult nu este cel scris, ci, așa cum o spun basmele mele încă din Cartea Întâi, este cel care se naște în suflet. Lărgit în noi nuanțe cu fiecare citire, se preface din minusculă făptură de aforism într-un ocean de semnificații!

De patru ani culeg ca pe niște pietre scumpe și rare maximele pe care le rostește Viața prin gândurile și întâmplările ei. De azi, aceste adagii sunt așternute la picioarele cititorilor pentru folos și bucurie – nu de mine, ci de Viața care și mie mi le-a dăruit asemenea.

Fiindcă, de data aceasta, nu eu, ci Viața însăși îmbie Sufletele-pereche ale noii colecții care, chiar dacă le adună în mănunchi, de trecut mai departe, le trece cum mi le-a trecut și mie – doar câte una!

 

 

 

 

 

Cărţile și jurnalele își așteaptă Sufletele-pereche de cititori în prăvăliile fermecate rânduite în pagina Cum cumpăr o carte

 

În lucru: „Dincolo de basm și poveste – Cartea a șasea”, „Dansând cu misterele Vieții – Cartea a treia”, „Basme și povești pentru Copii de Basm și Poveste – Cartea a treia”, „Legende pentru Copii Legendari – Cartea a treia”, „Legende, basme și povești din vremea ce va să vină – Cartea a treia”, „Creație în versuri – Cartea a treia”,  „Rostirile Iubirii – Cartea a treia” , „Fata și Sufletul-Vultur – Cartea a treia”, Colecția de teatru, filme, animații, „Tălmăciri din vremi și lumi – Cartea a treia” , „Aforismele unui om trecut prin Viață” – Cartea a doua, Jurnalul colecției Dansând cu misterele Vieții și o sumedenie de alte volume de basme, povești, povestiri și legende, care mai de care mai frumoase!

 

This entry was posted on Wednesday, April 29th, 2020 at 06:47 and is filed under (ro) Destin de femeie, (ro) Din misterele Vieții, (ro) Frica, (ro) Iubire, (ro) Minciuni istorice, (ro) Pentru oameni mari, (ro) Povești despre povești, (ro) Publicate, (ro) Toate categoriile. Follow the comments through the RSS 2.0 feed. You can post a comment, or leave a trackback.

Leave a Reply

Tags:error: Content is protected !!

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Detalii

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Close