Manifest literar

 

Astăzi, 15 mai 2017, și-au luat zborul porumbeii-poștași către toate colțișoarele țării, purtând răvaș legat de picior cu Invitația la nașterea Ultimului Curent literar, filosofic, artistic, științific și nu numai!

Primul pas în împlinirea unui vis primit în urmă cu opt ani – visul de a înălța vibrația unui popor, de a atinge o generație, cu mic, cu mare – cel mai frumos și mare vis pe care l-am avut vreodată.

Purtând în el esența creației mele, Manifestul literar este rodul unui univers literar inedit, întâi pentru mine, care m-am minunat zi de zi privind conturarea lui prin poveștile mele. Un univers care stă mărturie că e cu putință să se creeze și Altfel.

De azi, Istoria nu mai este aceeași. Primul pas a fost făcut la Marea Răscruce. Pasul care ne va despărți de celelalte popoare, scoțându-ne din înaintarea pe orizontală, în care eram îngropați de influențele lor.

De azi poporul nostru începe să-și înalțe privirile spre Cer, încotro i se îndreaptă și Calea.

De azi, la dispoziția oricui care vrea să făurească Lumină, stau toate uneltele și tot sprijinul de care va avea trebuință. Un Manifest literar cu îndrumări, alături de editura și  prăvălia Zvon de Zâne care susțin astfel de creații, vin să spargă zăgazuri ce au fost prea multă vreme impuse.

De azi, valoarea expresiei individuale trece deasupra intenției comerciale.

De azi, cultura noastră poate renaște nu prin mari talente și nume, ci prin indivizi mărunți, care știu să Creeze și să Trăiască.

Manifestul literar poate fi descărcat gratuit de pe

www.manifestliterar.evadechristo.ro

unde se află mai multe amănunte despre impactul unei astfel de Creații.

Tot de acolo se poate descărca și răvașul care a fost prins de piciorușele porumbeilor.

 

 


error: Content is protected !!