25

January

Dincolo de aroganța științei

Atunci când m-am pus să scriu primul articol de pe noul meu blog, acesta a început singur cu cuvintele de basm A fost odată ca niciodată un blog… Surprinsă de nuanța de poveste care părea mai caldă și mai plină de farmec decât cea de articol obișnuit, am continuat, cerând cuvintelor să vină singure, ca cele dintâi.

Atât de ușor au curs, fără să le gândesc, încât, ajunsă acasă – eram la plimbare – m-am așezat în fața calculatorului și am scris. Și am scris. Și am scris. Și am scris.

La final, nu mai arăta a articol de blog… Dincolo de aroganța științei devenise, fără știre, una din primele povești care aveau să alcătuiască, până la final de an, Cartea Întâi din colecția Dincolo de basm și poveste se află…

După ea, m-am confruntat multe luni cu așa-zisele articole pe care mă puneam să le scriu și care se dovedeau a fi tot povești… Vrând să le las ineditul de a fi citite întâia oară de pe filele de hârtie, nu le-am publicat și pe blog. Așa se face că, până în ziua de astăzi – oricare ar fi acel „astăzi” – pe blogul meu apar destul de puține postări, în schimb pe filele de hârtie… povești fără număr! 🙂

This entry was posted on Sunday, January 25th, 2015 at 13:21 and is filed under (ro) Basme si povesti, (ro) Destin de femeie, (ro) Din misterele Vieții, (ro) Frica, (ro) Iubire, (ro) Minciuni istorice, (ro) Povești despre povești, (ro) Toate categoriile. Follow the comments through the RSS 2.0 feed. You can post a comment, or leave a trackback.

Leave a Reply

Tags: