31

May

Colecția „Fata și Sufletul-Vultur”

Atâtea lucruri îmi apar pe dinăuntru ca dialoguri spontane cu Cel care se află acolo – Sufletul, Vocea, Înțelepciunea, Adâncul sau cum l-o numi fiecare – încât cel mai firesc mi s-a părut să le aștern așa cum apar, ca dialoguri.

Nu întotdeauna situațiile de viață au fost ale mele, însă dialogurile au fost! Că eu așa mi-s… port în mine pe toată lumea. Și ce-mi lămuresc la alții mă încântă la fel de mult ca ceea ce lămuresc doar la mine. Din această încântare dublă, s-a născut o colecție dragă și, socotesc, de folos.

Fiecare dialog e o aripă de vultur pe care citiorul se va sui pentru a fi purtat și el pe unde a zburat fata cu Sufletul-Vultur, să afle cum e să vezi situațiile de viață nu din josul, nici din mijlocul lor, ci de deasupra.

Dăruiesc cu drag această colecție celor ce știu sau vor să știe că, dincolo de ceea ce cred că se întâmplă se găsește, cu siguranță, și Altceva! O picătură din sticluța cu parfum a ei se află aici

 

 

 

 

Cărţile își așteaptă Sufletele-pereche de cititori în prăvăliile fermecate rânduite în pagina Cum cumpăr o carte

 

În lucru: „Dincolo de basm și poveste – Cartea a șasea”, „Dansând cu misterele Vieții – Cartea a treia”, „Basme și povești pentru Copii de Basm și Poveste – Cartea a treia”, „Legende pentru Copii Legendari – Cartea a treia”, „Legende, basme și povești din vremea ce va să vină – Cartea a doua”, „Creație în versuri – Cartea a doua”,  „Rostirile Iubirii – Cartea a doua” , „Fata și Sufletul-Vultur – Cartea a doua” și o sumedenie de alte volume de basme, povești, povestiri și legende, care mai de care mai frumoase!

 

This entry was posted on Friday, May 31st, 2019 at 07:29 and is filed under (ro) Din misterele Vieții, (ro) Iubire, (ro) Pentru oameni mari, (ro) Toate categoriile. Follow the comments through the RSS 2.0 feed. You can post a comment, or leave a trackback.

Leave a Reply

Tags:error: Content is protected !!

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Detalii

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Close